NotkaKsiążka ta to praktyczny przewodnik po tajemniczym świecie ziół. Autorka, bazując na wieloletnim doświadczeniu, pokazuje właściwości i przybliża działanie konkretnych ziół. Wyszczególnia, które są pomocne w stresie, które wspomagają układ nerwowy i wzmacniają układ sercowo-naczyniowy, a które mają działanie uspokajające i zbawiennie wpływają na trawienie. Równocześnie udowadnia, że kuchenna medycyna to zarówno pyszne potrawy, jak i ziołowe lekarstwa. W pierwszej części - "Zdrowe dodatki" znajdziemy inspirujące przepisy m.in. na octy, oleje i pesto czy miody, syropy i eliksiry. W drugiej - "Pożywne napoje" - np. na inspirujące ziołowe herbatki, napary i odwary. W trzeciej - "Lecznicze potrawy" - m.in. na pożywne śniadania i dania główne czy słodkie przekąski. Jest ich aż 157! Wiele z nich autorka przetestowała na najbliższych. Dla ceniących zdrową kuchnię.
O nas Kontakt Regulamin zakupów Karta stałego Klienta Do pobrania |