Anastasia Zanocelli

Zatrzymać lato. 500 przepisów na domowe przetwory...

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Dom Wydawniczy Rafael
Cena 59.90 zł
ISBN 978-83-7569-888-6
(gabaryt L - 2XL)
waga 1.025 kg
nr kat. Rhema 53774
                                   



Towar lub tytuł już niedostępny


Notka

Letnie słońce wypełnia owoce i warzywa smakiem, kolorem i aromatem. Jesienią chcielibyśmy zatrzymać to wspomnienie w słoikach w postaci przetworów, nalewek, soków, by móc rozkoszować się smakiem lata przez cały rok.
Koneserom kuchni, smakoszom, gospodyniom i wszystkim, dla których jedzenie to przyjemność, podpowiemy:
- Kiedy przypada sezon na robienie sałatki warzywnej w occie?
- Jaka papryka najlepiej nadaje się do przetworów?
- Co to jest chutney i jak go przygotować?
- Co można zrobić z kwiatów czarnego bzu?
- Pomidory w sosie, przecier pomidorowy czy pomidory konserwowane w całości i bez skórki?
- Grzyby w oliwie czy suszone?
- Jaki jest najlepszy przepis na marmoladę poziomkową?
- Jakie czereśnie konserwuje się w alkoholu?
- Jak przygotować suszone pomidory?
- Kiedy zbierać jeżyny, zanim będą pełne nasion?
- A fasolkę szparagową, cukinię?
- A morele, pigwy czy cytryny?
(Rh)









Powrót  •  Nasza oferta  •   Nowości  •   Najpopularniejsze  •   Szukaj

O nas   •   Kontakt   •   Regulamin zakupów   •   Karta stałego Klienta   •   Do pobrania