Marcin Rusinarczyk

Sekrety kawy. Poradnik dla amatorów i profesjonalistów

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo Bernardinum
Cena 34.90 zł
ISBN 978-83-7823-385-5
(gabaryt L - 2XL)
waga 0.830 kg
nr kat. Rhema 48428
                                   



Towar lub tytuł już niedostępny


Notka

Dziś kawa to najpopularniejszy trunek na świecie. Wielu z nas nie wyobraża sobie dnia bez kubka tego aromatycznego napoju, ale jedynie nieliczni potrafią sposób jej parzenia podnieść do rangi dzieła sztuki.
"Sekrety kawy. Poradnik dla amatorów i profesjonalistów", krok po kroku, wprowadza w świat wyrafinowanych smaków i zapachów. Czytelnik trafia w dobre ręce. Pod okiem doświadczonego baristy i trenera, nie ruszając się z domu, przechodzi praktyczny kurs obsługi zarówno profesjonalnych, jak i domowych urządzeń do parzenia kawy oraz przygotowywania napojów na jej bazie. Dzięki tej książce i zawartym w niej wskazówkom, picie kawy nigdy już nie będzie takie samo. Zdobyta wiedza pozwoli rozkosznie delektować się jej smakiem i czerpać przyjemność z każdej kropli.
Sposób picia kawy to element stylu życia. To, jaką kawę pijemy, w jaki sposób ją przygotowujemy i podajemy, odzwierciedla nasze tempo życia oraz indywidualne upodobania. I jeszcze rzecz najistotniejsza - nie pijcie kawy samotnie, bo odbieracie sobie połowę przyjemności. Poczęstujcie swoich bliskich, przyjaciół, znajomych w pracy. Wpadną w zachwyt - to gwarantowane, a niewykluczone, że sami zechcą dołączyć do grona pasjonatów "czarnego złota".
(Rh)









Powrót  •  Nasza oferta  •   Nowości  •   Najpopularniejsze  •   Szukaj

O nas   •   Kontakt   •   Regulamin zakupów   •   Karta stałego Klienta   •   Do pobrania