Odlotowe łakocie. Ciasta, kremy i inne desery

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo Jedność
Cena 24.90 zł
ISBN 978-83-7660-802-0
(gabaryt L - 2XL)
waga 0.446 kg
nr kat. Rhema 42776
                                   



Towar lub tytuł już niedostępny


Notka

W książce znajdują się oryginalne przepisy i cenne wskazówki dotyczące przygotowania ciast, kremów i niezwykłych domowych deserów. Od suflecików z kwiatami lawendy i kremu miętowego z porzeczkami po sfogliatelle ricce i czekoladowe zuccotto. Wszystko, co trzeba wiedzieć, by poczuć się w kuchni jak prawdziwy mistrz cukiernictwa.

Klasyczne rogaliki
Torcik z ricotty i grysiku
Frutta martorana
Ciasto z ananasami po kubańsku
Smażone ciasteczka kremowe
Schiacciata z winogronami


Odbiorcy:
- miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie
- osoby szukające niezobowiązującego upominku.

Dlaczego warto przeczytać tę książkę?
- zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania ciast, ciastek i deserów
oraz ich najważniejszych składnikach
- proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich "rezultat" niezwykle efektowny
- staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza
w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.
(Rh)









Powrót  •  Nasza oferta  •   Nowości  •   Najpopularniejsze  •   Szukaj

O nas   •   Kontakt   •   Regulamin zakupów   •   Karta stałego Klienta   •   Do pobrania