Wiesława Rusin

Co jeść przy chorobach serca. Przepisy na wyśmienite i zdrowe potrawy

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Cena 20.00 zł
ISBN 978-83-63559-58-8
(gabaryt L - 2XL)
waga 0.276 kg
nr kat. Rhema 39766
                                   



Towar lub tytuł już niedostępny


Notka

Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem "superpokarmów" wspomagających układ sercowo-naczyniowy.

Choroba nie musi skazywać na rodzinną alienację kulinarną - przeciwnie - może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny. Niniejsza książka pokazuje, że odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania - smakowite, różnorodne i kolorowe. (Rh)







Inne książki tego autora



Matka Boża Ludźmierska. Królowa wysłuchanych modlitw (książka)
Sławomir Rusin
Wydawnictwo M
18.00 zł






Powrót  •  Nasza oferta  •   Nowości  •   Najpopularniejsze  •   Szukaj

O nas   •   Kontakt   •   Regulamin zakupów   •   Karta stałego Klienta   •   Do pobrania