Elżbieta Jarko

Przepisy kulinarne tradycyjne i współczesne

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Fundacja Nasza Przyszłość
Cena 16.00 zł
ISBN 978-83-61146-50-6
(gabaryt L - 2XL)
waga 0.090 kg
nr kat. Rhema 36752
                                   



Towar lub tytuł już niedostępny


Notka

Elżbieta Jarko

Moją pasją jest zdrowe jedzenie - jak najbardziej proste, jak najmniej przetworzone. Wybór takiego sposobu żywienia sprawia, że od nowa poznajemy smaki poszczególnych potraw, jak również odzyskujemy siły fizyczne i psychiczne oraz dobre samopoczucie.
Trudno jest zmienić złe przyzwyczajenia kulinarne, ale warto podjąć ten wysiłek. W książce podaję przepisy na potrawy, które w smaku są podobne do tych, które dotychczas jedliśmy, jednak nie ma w nich mięsa, słoniny czy boczku. Jest za to dużo czosnku i cebuli. W tym zestawieniu i ugotowane w odpowiedni sposób nie zaszkodzą ani wątrobie, ani żołądkowi. Wręcz przeciwnie - dzięki nim poczujemy się zdrowsi.
Zachęcam do skorzystania z zamieszczonych w książce 44 przepisów na zupy, ciekawe dania główne i dodatki.(Rh)









Powrót  •  Nasza oferta  •   Nowości  •   Najpopularniejsze  •   Szukaj

O nas   •   Kontakt   •   Regulamin zakupów   •   Karta stałego Klienta   •   Do pobrania