Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, E. Uleniecka

Grzyby w potrawach

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena 22.00 zł
ISBN 978-83-7401-039-9
104 strony
format 20,5x18x1,3 cm
oprawa twarda
Włocławek 2008
waga 0.403 kg
nr kat. Rhema 25245
                                   



Towar lub tytuł już niedostępny


Notka

Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo - aromatyczny.









Powrót  •  Nasza oferta  •   Nowości  •   Najpopularniejsze  •   Szukaj

O nas   •   Kontakt   •   Regulamin zakupów   •   Karta stałego Klienta   •   Do pobrania