Bożena Dykiel

Moje sekrety kulinarne, czyli jak robić, żeby się nie narobić (o.twar)

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Cena 15.70 zł
ISBN 83-245-0752-3
(gabaryt L - 2XL)
oprawa twarda
waga 0.568 kg
nr kat. Rhema 24442
                                   



Towar lub tytuł już niedostępny


Notka

Bożena Dykiel - znakomita aktorka i... doskonała Pani Domu, poleca sprawdzone przez siebie przepisy kuchni polskiej na każdą okazję: święta, przyjęcia rodzinne, codzienne obiady, śniadania i kolacje, pikniki i wszystkie te sytuacje, które wymagają podania smacznych, łatwych i zawsze udających się potraw. Pełen humoru poradnik kulinarny i domowy, przeplatany osobistymi radami "jak prowadzić dom" i wspomnieniami autorki oraz fotografiami z jej rodzinnego albumu. Skorzystają z niego zarówno świeżo upieczone mężatki, młode matki, jak i gospodynie domowe, babcie, teściowe - czyli te wszystkie osoby, którym bliska jest dbałość o rodzinę i przyjaciół podczas wspólnych spotkań przy stole.









Powrót  •  Nasza oferta  •   Nowości  •   Najpopularniejsze  •   Szukaj

O nas   •   Kontakt   •   Regulamin zakupów   •   Karta stałego Klienta   •   Do pobrania