Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek

Miód na stole. 360 przepisów kulinarnych

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena 22.30 zł
ISBN 83-7401-066-5
(gabaryt L - 2XL)
waga 0.542 kg
nr kat. Rhema 17731
                                   



Towar lub tytuł już niedostępny


Notka

Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych przez człowieka naturalnych produktów węglowodanowych, dodatkowo łatwo przyswajalnym przez człowieka. Miód jest wykorzystywany w procesach leczenia różnych chorób: chorób płuc, wątroby, nerek, niedokrwistości, wyczerpania. Dodatkowo spożywanie miodu zmniejsza działanie toksyczne wielu używek, takich jak kawa, tytoń i alkohol. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki "Miód na stole" proponują aż 360 przepisów na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód. Warto spróbować, bo miód nadaje potrawom oryginalne odcienie smakowe.







Inne książki tego autora



Miód na stole (książka)
Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
29.00 zł






Powrót  •  Nasza oferta  •   Nowości  •   Najpopularniejsze  •   Szukaj

O nas   •   Kontakt   •   Regulamin zakupów   •   Karta stałego Klienta   •   Do pobrania