Katarzyna Gubała
Najlepsze przetwory warzywne. 75 sprawdzonych przepisów do słoików
Kategoria kuchnia, zdrowieWydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena 39.90 zł
ISBN 978-83-7401-816-6
192 strony
format 190x250x19 mm
oprawa miękka
wydane Włocławek 2023
waga 0.604 kg
nr kat. Rhema 64870
Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!
Pozycja archiwalna.
Zadzwoń i zamówZamów przez e-mail
Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.
Pokaż koszyk
Notka
Opis:
Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej tradycyjnej kuchni. Książka zawiera porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać warzywa oraz w jaki sposób tworzyć przetwory, aby nie straciły swoich walorów zdrowotnych.
Polskie warzywa to prawdziwa skarbnica witamin, źródło zdrowia i bomba dobrego smaku. Wystarczy odrobina soli, szklanka octu, trochę przypraw, kilka słoików i z warzyw można wyczarować moc witamin zamkniętą na dłużej, niż tylko trwa sezon. Przetwory z polskich warzyw to niezwykła głębia smaku i moc aromatów zamknięte w słoikach.
(Rh)