Katarzyna Gubała

Najlepsze przetwory warzywne. 75 sprawdzonych przepisów do słoików

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena 39.90 zł

ISBN 978-83-7401-816-6
192 strony
format 190x250x19 mm
oprawa miękka
wydane Włocławek 2023
waga 0.604 kg
nr kat. Rhema 64870

Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!

Pozycja archiwalna.

Zadzwoń i zamów

Zamów przez e-mail

Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.


Pokaż koszyk

Notka

Opis:

Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej tradycyjnej kuchni. Książka zawiera porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać warzywa oraz w jaki sposób tworzyć przetwory, aby nie straciły swoich walorów zdrowotnych.
Polskie warzywa to prawdziwa skarbnica witamin, źródło zdrowia i bomba dobrego smaku. Wystarczy odrobina soli, szklanka octu, trochę przypraw, kilka słoików i z warzyw można wyczarować moc witamin zamkniętą na dłużej, niż tylko trwa sezon. Przetwory z polskich warzyw to niezwykła głębia smaku i moc aromatów zamknięte w słoikach.
(Rh)

 

Powrót