Katarzyna Gubała
Najlepsze przetwory z owoców. 75 sprawdzonych przepisów do słoików
Kategoria kuchnia, zdrowieWydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena promocyjna
18.40 zł 39.90 zł
oszczędzasz 21.50 złNajniższa cena z 30 dni przed promocją 18.40 zł
ISBN 978-83-7401-815-9
192 strony
format 190x250x18 mm
oprawa miękka
wydane Włocławek 2023
w sprzedaży od 25.07.2023
waga 0.604 kg
nr kat. Rhema 64869
Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!
Dodaj do koszykaPokaż koszyk
Notka
Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej tradycyjnej kuchni. Książka zawiera porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać owoce oraz w jaki sposób tworzyć przetwory, aby nie straciły swoich walorów zdrowotnych. Polskie owoce to prawdziwa skarbnica witamin, źródło witalności i bomba dobrego smaku. Wystarczy odrobina cukru, kilka słoików i z soczystych owoców można wyczarować moc witamin zamkniętą na dłużej, niż tylko trwa sezon. Trafiły tu nie tylko rodzinne, sprawdzone przepisy, ale także te zebrane podczas licznych podróży po regionach Polski.
(Rh)