Zbigniew Nowak, Grzegorz Sroka

Przetwory, które leczą

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo AA - Kraków
Cena 10.00 zł

ISBN 978-83-7864-813-0
128 stron
format 140x200x8 mm
oprawa miękka
wydane Kraków 2018
waga 0.146 kg
nr kat. Rhema 58776

Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!

Pozycja archiwalna.

Zadzwoń i zamów

Zamów przez e-mail

Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.


Pokaż koszyk

Notka

Znany i ceniony autor Zbigniew T. Nowak przedstawia proste i sprawdzone przepisy na wyśmienite galaretki, soki, sosy, syropy, dżemy, powidła, konfitury, nalewki, przeciery i inne specjały ze zdrowych, popularnych i łatwo dostępnych darów natury: truskawek, poziomek, malin, jagód, porzeczek, owoców i płatków dzikiej róży, czereśni, wiśni, moreli, brzoskwini, ogórków, pomidorów i papryki. Autor sięgnął m.in. do znakomitych receptur kuchni klasztornej. Każdy przepis został omówiony według prostego i przejrzystego schematu: składniki, przygotowanie, korzyści w kuchni, pożytek dla zdrowia.

(Rh)

 

Powrót