Maiko Kerner, Jurgen Vormann
Dieta niskowęglowodanowa. Jak schudnąć w 4 tygodnie i nie głodować
Kategoria kuchnia, zdrowieWydawnictwo Jedność
ISBN 978-83-7971-540-4
128 stron
format 165x200x10 mm
oprawa miękka
wydane Kielce 2017
waga 0.320 kg
nr kat. Rhema 57378
Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!
Pozycja archiwalna.
Zadzwoń i zamówZamów przez e-mail
Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.
Pokaż koszyk
Notka
Wszystko, co warto wiedzieć na temat procesów przemiany materii w naszym organizmie oraz pozytywnych efektów przestawienia się na odżywianie według zasad diety niskowęglowodanowej. Czterotygodniowy plan z prawie 60 łatwymi, sycącymi przepisami z kuchni niskowęglowodanowej plus listy zakupów i wskazówek do wykorzystania każdego dnia.
Odbiorcy
- osoby, które chcą bez głodowania zredukować wagę
- wszyscy, którzy mają dość ataków głodu i efektu jo-jo
- świadomi konsumenci, którzy w swoim menu chcą mieć produkty spożywcze zawierające tłuszcze
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera czterotygodniowy plan z prawie 60 przepisami z kuchni niskowęglowodanowej
- proponowana dieta pozwala zredukować wagę bez głodowania a także utrzymać równomierny poziom energii przez cały dzień, mieć stabilny poziom stężenia glukozy we krwi, dobrze funkcjonującą przemianę materii oraz stopić wałeczki tłuszczu bez efektu jo-jo
- to koniec ataków wilczego głodu i wciąż nowych diet
- kuracja pozwala ponownie delektować się produktami spożywczymi zawierającymi tłuszcze
- zapobiega chorobom i łagodzi takie jak cukrzyca
- umożliwia powrót do naturalnych produktów spożywczych
- daje dobre samopoczucie i nastrój na dłuższą metę
(Rh)