Lena Tritto, Rossella Venezia

Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo Jedność
Cena 35.00 zł

ISBN 978-83-7971-805-4
waga 0.854 kg
nr kat. Rhema 57009

Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!

Pozycja archiwalna.

Zadzwoń i zamów

Zamów przez e-mail

Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.


Pokaż koszyk

Notka

Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić "trudne" składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki "free" nie były tak smaczne!

Odbiorcy

- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru

- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości

- oraz propozycje ich różnych wersji

- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru

- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych

- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię

- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań.
(Rh)

 

Powrót