dr Wighard Strehlow
Kuchnia św. Hildegardy z Bingen
Kategoria kuchnia, zdrowieISBN 978-83-66061-84-2
335 stron
format 141x201x25 mm
oprawa miękka
wydane Kraków 2015
waga 0.460 kg
nr kat. Rhema 50685
Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!
Pozycja archiwalna.
Zadzwoń i zamówZamów przez e-mail
Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.
Pokaż koszyk
Notka
Skorzystaj z przepisów kulinarnych św. Hildegardy z Bingen.
Jedz smacznie i zadbaj o swoje zdrowie!
Każdy z nas bardzo często zastanawia się nad tym, jak przygotować codzienne posiłki dla całej rodziny tak, by stanowiły nie tylko rozkosz dla podniebienia, ale również dawały zdrowie naszemu ciału i duszy. Wybitny znawca medycyny św. Hildegardy z Bingen, dr Wighard Strehlow, dowodzi, że przygotowanie takich dań jest niezwykle proste.
Praktyczna i starannie opracowana przez dr. Strehlowa książka kucharska łączy w sobie zalecenia św. Hildegardy dotyczące zdrowego trybu życia oraz współczesny sposób przygotowywania potraw. Jednak przede wszystkim możemy w niej znaleźć doskonałe przepisy na smaczne i zdrowe dania: jarskie, mięsne, rybne oraz liczne desery i inne słodkości. Te potrawy nie tylko dają zdrowie, ale dostarczają licznych przyjemności kulinarnych.
(Rh)