Ludmiła Sojka (red.)

Przetwory z warzyw seria: Dobra kuchnia

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Cena 20.00 zł

ISBN 978-83-61582-84-7
waga 0.390 kg
nr kat. Rhema 33833

Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!

Pozycja archiwalna.

Zadzwoń i zamów

Zamów przez e-mail

Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.


Pokaż koszyk

Notka

Chociaż dzisiaj nie ma potrzeby robienia zapasów, a sklepowe półki są pełne różnorodnych artykułów, to domowe przetwórstwo wraca do łask. Głównie dlatego, że własnoręcznie zrobione przetwory nie zawierają sztucznych dodatków, od których tak gorliwie uciekamy we współczesnym, skażonym chemią świecie.

Warzywa są nieodłącznym elementem naszego jadłospisu. Chętnie jadamy surówki, ale dużą popularnością cieszą się też przetwory. Bogactwo jarzyn, ziół i aromatycznych przypraw to wyzwanie dla każdego, kto chce poświęcić trochę czasu na przyrządzanie domowych przetworów. To doskonały sposób, aby zawsze mieć pod ręką ulubione przysmaki, a także zadbać o zdrową dietę w okresie, kiedy w sklepach brakuje świeżych, pełnowartościowych jarzyn. Przyrządzanie domowych przetworów pozwala na tworzenie najrozmaitszych kompozycji smakowych z warzyw powszechnie znanych, jak i tych rzadziej spotykanych na polskich stołach.

 

Powrót