Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek
Miód na stole
Kategoria kuchnia, zdrowieWydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena promocyjna
19.70 zł 29.00 zł
oszczędzasz 9.30 złNajniższa cena z 30 dni przed promocją 19.70 zł
ISBN 978-83-7401-298-0
376 stron
format 220x160x20 mm
oprawa miękka
wydane Włocławek 2011
w sprzedaży od 20.10.2011
waga 0.782 kg
nr kat. Rhema 33626
Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!
Dodaj do koszykaPokaż koszyk
Notka
Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód.