Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek

Miód na stole

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena promocyjna 19.70 zł 29.00 zł
oszczędzasz 9.30 zł
Najniższa cena z 30 dni przed promocją 19.70 zł

ISBN 978-83-7401-298-0
376 stron
format 220x160x20 mm
oprawa miękka
wydane Włocławek 2011
w sprzedaży od 20.10.2011
waga 0.782 kg
nr kat. Rhema 33626

Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!

Dodaj do koszyka

Pokaż koszyk

Notka

Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód.

 

Powrót