prof. Michael Hamm
Stop dla raka. Lepiej zapobiegać niż leczyć. Jak zmniejszyć ryzyko zachorowania i cieszyć się trwałym zdrowiem
Kategoria kuchnia, zdrowieISBN 978-83-61989-27-1
waga 0.302 kg
nr kat. Rhema 30403
Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!
Pozycja archiwalna.
Zadzwoń i zamówZamów przez e-mail
Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.
Pokaż koszyk
Notka
Zastosuj odkrycia naukowców w swojej kuchni!
Poznaj prosty przepis na zapobieganie chorobom nowotworowym!
Co znajdziesz w tej książce?
Przystępne wyjaśnienie, czym jest choroba nowotworowa i jak powstaje
Podstawy dietetyki - czyli co powinniśmy jeść, a czego unikać, żeby jedzenie było dla nas lekarstwem, a nie czynnikiem ryzyka
Kompleksowy przegląd produktów spożywczych ze wskazaniami, które z nich mają właściwości antyrakowe, a których, z uwagi na ich rakotwórcze działanie, należy się wystrzegać
Uwagi na temat innych działań profilaktycznych, o których nie powinno się zapominać, takich jak właściwy styl życia
Tabelki i wykresy ilustrujące porady zawarte w książce, które pomogą w stworzeniu diety idealnie dopasowanej do twojego wieku i trybu życia.