Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, E. Uleniecka
Grzyby w potrawach
Kategoria kuchnia, zdrowieWydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena 22.00 zł
ISBN 978-83-7401-039-9
104 strony
format 180x205x13 mm
oprawa twarda
wydane Włocławek 2008
waga 0.403 kg
nr kat. Rhema 25245
Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!
Pozycja archiwalna.
Zadzwoń i zamówZamów przez e-mail
Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.
Pokaż koszyk
Notka
Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo - aromatyczny.