Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, E. Uleniecka

Grzyby w potrawach

Kategoria  kuchnia, zdrowie

Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Cena 22.00 zł

ISBN 978-83-7401-039-9
104 strony
format 180x205x13 mm
oprawa twarda
wydane Włocławek 2008
waga 0.403 kg
nr kat. Rhema 25245

Do każdej przesyłki
dołączamy prezent!

Pozycja archiwalna.

Zadzwoń i zamów

Zamów przez e-mail

Nie gwarantujemy, że zamówienie będzie mogło być zrealizowane.


Pokaż koszyk

Notka

Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo - aromatyczny.

 

Powrót