Zrodlo - informacje o książce

Ciasta Siostry Leonilli

Krystyna Kaźmierczak (red.)

spis treści:

Wstęp
Babeczki z masą beżową
Babka
Babka cytrynowa
Babka drożdżowa
Babka gotowana I
Babka gotowana II (z polewą czekoladową)
Babka gotowana III
Babka na oleju
Babka ucierana
Babka ucierana piaskowa
Babka ucierana szybka
Biszkopt duży
Biszkopt dla cukrzyków
Biszkopt kakaowy
Chrust - faworki I
Chrust - faworki II
Chrust - faworki III
Chrust - faworki IV
Chrust - faworki V
Chrust - faworki róże
Ciasteczka lub paluszki z ciasta francuskiego

strona redakcyjna

wstęp (lub początek wstępu)

fragment tekstu

notka

Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /chicago/linki2.php on line 44



Powrót